Trends in storytelling

“Beautiful, distinctive, innovative, touching and compelling. A gem” Musical News“Beautiful, distinctive, innovative, touching and compelling. A gem” Musical News

Na het overweldigende succes van Homebody komt ODD Continent dit seizoen opnieuw met een zinderende theaterbelevenis: Morning Blossoms.

Tien dansers, twaalf zangers en veertig live muzikanten van over de hele wereld brengen een indrukwekkend en meeslepend verhaal over de gevolgen van één van de grootste natuurrampen in de geschiedenis. Pak je kans en zie deze bijzondere, internationale productie vóórdat de rest van de wereld hem ontdekt.

Als de Japanse Asuka (Céline Purcell) van haar dochtertje wordt gescheiden door een tsunami, is ze vastbesloten haar dorpsgenoten bij te staan in de zoektocht naar hun vermiste kinderen. Als je je hart verliest, waar zoek je dan? Hoe ga je verder als het noodlot je treft? Hoe groot is de veerkracht van de mens?

Een universeel en bijtend actueel verhaal voor alle leeftijden, met choreografieën van Remi Wörtmeyer(1e solist bij het Nationale Ballet), met nieuwe muziek van Chloé Charody en Malcolm Rock, uitgevoerd door het Orkest van het Oosten en twee topsolisten.

Engels gezongen, Nederlands boventitels.

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.